Hoppa till sidans innehåll

Finnkampen 24-25 augusti på Stockholms Stadion – Kom och heja

21 AUG 2019 22:10
24-25 augusti blir det stor friidrottsfest på Stockholms Stadion. Ta med kompisar, släkt och vänner! Var på plats så hejar vi tillsammans fram landslaget till dubbelseger mot Finland! Som medlemmar i Väsby Friidrott får vi dessutom 25% rabatt!
  • Skapad: 21 AUG 2019 22:10

Finnkampen 24-25 augusti på Stockholms Stadion – Kom och heja

 

24-25 augusti blir det stor friidrottsfest på Stockholms Stadion. Ta med kompisar, släkt och vänner! Var på plats så hejar vi tillsammans fram landslaget till dubbelseger mot Finland! Efter en sommar fylld av många fantastiska prestationer kan vi nu bland annat bjuda på;

 

MONDO DUPLANTIS (lördag); En världsartist på nära håll i stavhoppskurvan! Supergenombrott förra året med EM-guld på 6,05! En av få tävlingar i Sverige i sommar!

 

DANIEL STÅHL (söndag); Världens bäste diskuskastare som radar upp 70 m-kast och älskar att tävla på Stadion! Hemmaplan och värd all uppmärksamhet och uppskattning!

 

MICHEL TORNÉUS (söndag); Gör sin sista tävling på Stadion någonsin och förtjänar uppskattning för en fantastisk karriär! Hedras bäst med många supporters vid längdhoppet!

 

Stockholmsaktiva; Massor av aktiva från olika föreningar kommer att delta både i Finnkampen och UngdomsFinnkampen så extra anledning att heja på klubbkompisarna!

 

Hela landslaget med 100 aktiva; Som behöver och gillar stödet när det laddas för en dubbelseger! så kom och heja så fyller vi Stockholms Stadion och skapar skön stämning!

 

Biljetter och mer information om Finnkampen via https://finnkampen.se/for-idrottsforeningar/ och ange koden FÖRENING.

Skribent: Carina Sundberg
Epost: Adressen Gömd

KM 2018

Klubbmästerskap 2019

Lördagen den 7/9 13:00

------------------------------

Onsdagslöpningen

Onsdagslöpningen

------------------------------

Vår vision
Vår vision

 

 

Följ oss på Facebook VIKFRI 

 

 

 

Postadress:
Väsby IK - Friidrott
Friidrottssektion, Box 57
19421 Upplands Väsby

Kontakt:
Tel: +46702674593
E-post: This is a mailto link

Se all info